top of page

Caverion har trua på Kuben

Caverion har bistått med sin kompetanse innen tekniske fag under flere navn siden tidlig på 90-tallet. Det som tidligere har vært både ABB og YIT er i dag Caverion. Med sine 2500 ansatte, hvor 58 holder til på Orkanger, dekker bedriften alt innen tekniske fag.

Du har sikkert sett de langs veien, kjørende rundt i hvite varebiler innredet som verktøykasser. Selv om mesteparten av arbeidet foregår ute i «felt», har de siden 2010 hatt basen sin i Grønørveien 19, det som nå har blitt Kuben.


Nytt og moderne: Caverion pusset opp lokalene sine for noen år tilbake.

Avdelingsleder Jens Olav Wikan gleder seg til å se resultatet. For Caverion har ikke selve ombygging påvirket drift eller fremkomst, tvert imot har de fått være med på prosessen og bistått innenfor det tekniske som blir gjort.


Smarte løsninger: Som leverandør av tekniske tjenester var det viktig med funksjonelle løsninger som gjenspeiler Caverions arbeid.

I 2017/18-skiftet pusset de opp sine egne lokaler, og Jens Olav syns ikke fasaden har stått helt i stil med dette.


«Jeg føler bygget har manglet schwung. Det nye utbygget løfter hele bygningen, og de store vinduene gir et helt annet inntrykk», forteller han.

Tomme kontorpulter: Koronapandemien har betydd mye hjemmekontor, men heldigvis har den ikke påvirket den fysiske leveransen av tekniske tjenester.

Caverion leverer service til leilighetskomplekser og boligprosjekt, men bedriften bistår mest i industri og næring. Nedslagsfeltet er i hovedsak Orkland, og han forteller at den geografiske plasseringen i Kuben er veldig gunstig for dem, da mye av kundemassen holder til på industriområdet, og kundene ofte trenger rask respons.


«Vi har flere kunder rundt omkring, men Grønøra er selve lokomotivet», sier han.

Han håper det nyrestaurerte bygget fylles opp, og at det kanskje blir et slags kantine-opplegg med fellesområde.


Stort kontorlokale: I dag har Caverion eget spiserom, men Jens Olav håper det kanskje vil bli en felles kantine i de nyoppussede lokalene.
«Det er mye kompetanse samlet på Grønøra, og Kuben blir nok en kompetanseheving for området», sier han.

Grønørveien 19 har fått mye oppmerksomhet i lokale medier de siste årene, og overskriftene har ikke vært utelukkende positive. Jens Olav setter derfor pris på nye eiere, og syns Salvesen & Thams Eiendom har håndtert det profesjonelt og godt. Han tror ombyggingen gjør at de alle vil trives bedre.

Åpent kontorlandskap: Lokalet har både lukkede og åpne kontorer, møterom og egen resepsjon.

Comments


bottom of page