top of page

Kompis åpner på Orkanger

Det er nå klart at restaurantkonseptet Kompis har signert leieavtale for restaurantlokaler på Rømmetunet, i sentrum av Orkanger. Kompis er velkjent og populær i Trondheim, blant annet for sine fantastiske hamburgere grillet på kull, og sin pizza som lages fra bunnen av og stekes i steinovn.


Rømmetunet C begynner å ta form, og vil bestå av leiligheter mot vest, mens det i hele fronten mot Orkdalsveien blir næring i fire etasjer. I andre og tredje etasje blir det lokaler for Sparebank 1 SMN med Eiendomsmegler 1 og Regnskapshuset, og i fjerde etasje flytter IT-selskapet Biztek inn. Restauranten Kompis vil bli i første etasje, med fasade mot Orkdalsveien og mot Rømmetunet A. Totalt vil bygget huse ca 50 arbeidsplasser.


- Vi gleder oss veldig, og er spente på å åpne Kompis Orkanger på Rømmetunet!" sier gründer og kjedeleder i Kompis, Øistein Kristiansen. Dette blir vår femte restaurant i Trøndelag. Vi har fortsatt å åpne restauranter også under pandemien. Vi er stolt over at vi har turt og fremdeles tørr å satse, og vi er takknemlig for at våre gjester tar Kompis så godt imot. Vi har stor tro på Orkanger, og gleder oss til å ønske dere velkommen til Kompis på Rømmetunet!

Kompis åpnet sin første restaurant på Byåsen i Trondheim i 2017, og ble fort en familiefavoritt. Bak konseptet Kompis står gründerne Tom, Kenneth og Øistein - tre trøndere med lidenskap for god mat og ikke minst gode matopplevelser. Høsten 2021 ble Kompis kjøpt av Salvesen og Thams-eide Bitastad, som fra før står bak Jordbærpiken, Sabrura, Big Bite og SOT. Gründerne er fortsatt med på eiersiden, og vil sammen med Bitastad utvikle selskapet videre. Per januar 2022 har Kompis seks restauranter og en foodtruck, hvor av fire restauranter i Trondheim og to i Oslo.


- Råvarene våre leveres ferske fra leverandør flere ganger i uken, sier Øistein Kristiansen. Burgerbrødene våre leveres av lokale bakerier, mens pizzabunnene våre lager vi selv. Alle dipper og dressinger produserer vi på vårt helt eget produksjonskjøkken i Trondheim.


Kompis er en kul og ujålete familierestaurant, som er lokalisert på litt utradisjonelle steder. I de større byene holder Kompis til i nabolaget, men i mindre byer trekker Kompis seg nærmere sentrum. Kompis er for hvermansen, og man kan komme som man er. På menyen finner du kullgrilla burger, italiensk porsjonspizza og milkshakes, med et enkelt utvalg tilbehør og drikke.

- Første gang jeg hørte om Kompis var da jeg leste en artikkel om gründerne i Adressa for noen år siden, sier daglig leder i S&T Eiendom Yngve Bakken. Da tenkte jeg umiddelbart at dette konseptet ville passet perfekt på Orkanger. Jeg fikk virkelig sansen for de tre gründerne og deres historie. Og jeg liker at restaurantene er folkelige, har lokale råvarer og er steder man spontant kan stikke innom. Her kan man få alt fra lunsj, middag, take away eller ta en kopp kaffe. Jeg ble derfor svært glad når Kompis ble en del av Bitastad, og når vi nå har lyktes med å få Kompis til Rømmetunet. Dette vil bidra til å skape mer liv i sentrum!コメント


bottom of page