top of page

På utkikk etter sentrumsnære og moderne kontorlokaler på Orkanger?

På Rømmetunet – midt i hjertet av Orkanger står 86 kvm klare til en heldig virksomhet. Et åpent kontorlandskap med utsikt mot byen i både sør og øst, og nærhet til det en måtte trenge.


Lokalet er innredet i en industriell stil, med moderne kjøkken og fasiliteter godt plassert i første etasje av bygg A. Det er også mindre stillesoner for den som trenger litt alenetid, samt møterom skjermet fra resten av landskapet. Smarte romløsninger som passer de fleste personligheter, men som også kan tilpasses ulike virksomheter – alt etter ønsker og behov.I nabobygget har Kompis nylig flyttet inn – det perfekte stedet for take away, lønningspils eller bare en ekstra digg lunsj. I etasjene over holder både Sparebank1 og IT-selskapet Biztek til, vegg-i-vegg finner du Gjensidige, mens resten av Rømmetunet er fylt med leiligheter og trivelige beboere.
Godt plassert midt mellom sentrumsgata og begge Amfi-sentrene er veien kort til det aller meste, både fra og til kontoret.


Leter du altså etter enkle kontorlokaler midt i sentrum av Orkanger, tilgjengelig for de fleste, med alt på ett og samme plan – da er dette stedet!

Comments


bottom of page