top of page

Orkangers flotteste næringslokaler tar form

Rømmetunet C, midt i Orkanger sentrum, begynner å ta form. Bygget vil bestå av leiligheter mot vest, mens i hele fronten mot Orkdalsveien blir det næring i fire etasjer. Fasaden vil preges av stål og glass, og by på næringslokaler av svært høy standard. I første etasje vil det komme et serveringssted.«Vi har opplevd stor etterspørsel etter næringslokaler, sier prosjektsjef Martin Wormdal i S&T Eiendom. Nesten alt næringsareal er utleid i de fire etasjene. Det har vært stor interesse for bygget, og det vil bli et flott tilskudd til sentrum»


SPENTE LEIETAKERE I næringsdelen av Rømmetunet C planlegges restaurant i 1. etasje. I 2. og 3. etasje blir lokalene for Sparebank 1 og Biztek flytter inn i toppetasjen. «Vi kan nesten ikke vente til dette står ferdig, vi gleder oss veldig!» sier CEO Roger Aakerholm og partner og styreformann i Erik Garberg i Biztek. Også banksjef i SMN, Thomas Solum Lystad slutter seg til dette, og ser fram til å bli en del av dette fellesskapet. «S&T Eiendom AS har vært gode på å løse våre endrede behov, og at vi nå får lagt tilrette for videre vekst»

«Vi i SpareBank 1 SMN er glade for det nye prosjektet, og ønsker å være med å bidra til at det nye byggetrinnet blir et attraktivt næringsbygg i hjertet av Orkland. Vi er alltid ute etter å ha topp moderne fasiliteter både for kunder og ansatte, og Rømmetunet C passer oss perfekt i så måte. Vi er et stort konsern med forretningsområdene bank, megling og regnskapshus, og i så måte har vi en flott mulighet til å samle alle våre områder under samme tak» sier Banksjef i SpareBank 1 SMN, Thomas Solum Lystad.Biztek er også i vekst, og kjøpte tidligere i år opp et selskap i Trondheim. De har vokst ut av lokalene sine i første byggetrinn på Rømmetunet, og benytter i dag et tilleggsareal i Remegården. Med nye lokaler i Rømmetunet C vil de ha plass til videre ekspansjon.

STOR INTERESSE FOR LEILIGHETER «Vi opplever også stor interesse for leilighetene i bygget», sier Nermin Lizde i Eiendomsmegler 1. «Så langt er 13 av totalt 18 leiligheter solgt i Rømmetunet C. Det har vært jevnt salg, men spesielt nå i sommer og på ettersommeren har etterspørselen vært økende. Det er nå bare fem leiligheter igjen i bygget, så det gjelder å være rask om du er interessert i dette attraktive bygget!”Prosjektet gjennomføres av Rømmetunet AS, som er et datterselskap av Thams Eiendomsutvikling AS. Dette selskapet eies av S&T Eiendom og TOBB. Med på laget er også B&B Entreprenør, som sammen med byggherre, arkitekt og øvrige rådgivere har utviklet prosjektet. Det er planlagt totalt 7 bygg på Rømmetunet. For ytterligere informasjon kontakt Martin Wormdal på 995 70 898 eller undertegnede.
Comments


bottom of page