top of page

Derfor valgte Varig Orkla Forsikring Remegården

Da Varig Orkla Forsikring vokste seg ut av kontoret i sentrumsgata for seks år siden, ble Remegården et naturlig valg. Her fikk de være med og forme sine nye lokaler, helt fra starten av.

Tidligere i vår flyttet Sparebank 1 fra Remegården til nye lokaler på Rømmetunet, for å få plass til hele banken sammen med Eiendomsmegler 1 og Regnskapshuset. Varig Orkla Forsikring sitter nå med tomme lokaler på siden av seg. Nå ønsker forsikringsselskapet nye naboer, både på bakkeplan og i etasjene over.


Ledige lokaler: I Remegården finner du fantastiske næringslokaler, enten du trives på bakkeplan eller i høyden
Ledige lokaler: I Remegården finner du fantastiske næringslokaler, enten du trives på bakkeplan eller i høyden. Foto: Allsidig Design

«Vi gikk jo faktisk her allerede da de fortsatt brukte hjelmer og slik», forteller Guri. «Det er noe med å gå fra ei tegning til å faktisk se det i virkeligheten».

Frie tøyler Det er daglig leder Sidsel Rian og salgsleder Guri Fagerholt Kjørsvik som har tatt de fleste avgjørelsene, i godt samråd med S&T Eiendom. Damene skryter av samarbeidet, og setter stor pris på hvor mye de har fått lov til å påvirke – alt fra inndeling av rom til farge og materiale.


«S&T Eiendom har vært tilgjengelige hele veien, og stilt opp også når vi har ønsket å ordne opp i noe», sier Sidsel.

Varig Orkla Forsikring: Forsikringselskapet holder til i første etasje i Remegården.
Varig Orkla Forsikring: Forsikringselskapet holder til i første etasje i Remegården. Foto: Allsidig Design

Fem år senere har de vokst seg fra 8 til 13 ansatte, og med 11 av de i Remegården utvidet de kontoret til hele fløyen på bakkeplan. Også her fikk de påvirke og gjøre endringer der det var mulig.

«Det er klart man ikke får gjøre alt man vil, men der det er mulig har vi fått tilrettelegge slik vi ønsker det», smiler Sidsel. «Det var allerede et ferdig lokale, men vi fikk tilpasse etter våre ønsker», tilføyer Guri.

God kommunikasjon har vært nøkkelen.

«S&T Eiendom har vært lydhøre for våre ønsker, og samtidig veldig løsningsorienterte hele veien», sier Sidsel.

Panoramautsikt: Fra de ledige lokalene i førsteetasjen har du tilgang på flott utsikt mot Orkanger.
Panoramautsikt: Fra de ledige lokalene i førsteetasjen har du tilgang på flott utsikt mot Orkanger. Foto: Allsidig Design

Begge føler at Varig Orkla Forsikring er godt tilgjengelige for kundene i Remegården.


«Enkel adkomst og synlighet er en av mange fordeler vi setter pris på, og vi opplever også at kundene syns det er enkelt å finne frem», sier Guri.

«Det er jo veldig moderne, flotte lokaler med god luft og store vinduer som slipper inn godt med lys», skryter Sidsel.Moderne lokaler: Daglig leder i Varig Orkla Forsikring skryter av flotte lokaler med god luft og tilgang på naturlig lys.
Moderne lokaler: Daglig leder i Varig Orkla Forsikring, Sidsel Rian skryter av flotte lokaler, med blant annet god luft og tilgang på naturlig lys. Foto: Allsidig Design

Et sted for alle Selv om området har blitt mye omtalt som «finanskvartalet» mener Sidsel det også er rom for andre type virksomheter i nabolokalene.

«De egner seg for eksempel godt som kontorlokaler», sier hun.


Tilgjengelig: Remegården ligger godt synlig til i sentrum av Orkanger, med store vinduer og flott utsikt.
Tilgjengelig: Remegården ligger godt synlig til i sentrum av Orkanger, med store vinduer og flott utsikt. Foto: Allsidig Design

Guri trekker også frem hvor lett tilgjengelig og synlig bygget er, også for de i etasjene over.

«Vi trives veldig godt her», avslutter Sidsel.

Comentarios


bottom of page