top of page

TOBB Boliggaranti Rømmetunet

Kjøp din egen bolig, helt selv - uten egenkapital eller kausjonister

SKAL DU KJØPE BOLIG?

Som en naturlig del av det å bli voksen, kommer en tid for å pakke lasset og flytte hjemmefra. De fleste begynner denne fasen ved å leie bolig, men på et tidspunkt blir mange lei av å «kaste penger ut vinduet», og finner tiden moden for å kjøpe selv.


Hvor mye du må betale ved et boligkjøp avhenger av flere faktorer. I tillegg til diverse omkostninger, kreves det for folk flest også et boliglån. Banken kan likevel ikke låne ut mer enn 85 % av kjøpesummen, som betyr at resterende 15 % må dekkes av egenkapital eller kausjonist(er), noe ikke alle har tilgang på.BOLIGGARANTI

Men med TOBB Boliggaranti kan du låne inntil 100 % av boligens verdi, altså hele kjøpesummen, ved kjøp på Rømmetunet. De siste 15 % som vanligvis dekkes av egenkapital eller kausjonister – topplånet – betales i stedet ned innen 5 år.


En slik garantiordning forutsetter likevel at du klarer å betjene dine lån, selv ved en renteoppgang på 5 %, samt at din samlede gjeld ikke kan overstige. 5 ganger årsinntekten din. For å søke må du være medlem av TOBB og kunde i DNB.

Det er gratis å registrere seg som kunde i DNB, og registreringen vil ikke påvirke dine nåværende bankforbindelser. Hensikten er å innhente dokumentasjon og gjøre en vurdering av din låneevne.


Sikre deg splitter ny og moderne bolig midt i smørøyet av Orkanger. Meld din interesse før fristen løper ut 14. desember 2021.
Comments


bottom of page