top of page

I sentrum av ombyggingsballaden

Wurth leverer alt innen forbruksmateriell til håndverkere i Norge, enten det er bygg- eller bilbransjen, industri, verksted, vedlikehold eller tekniske fag. På Orkanger blir store deler av sortimentet solgt til tømrere, industri og bilverksteder, samt fiskenæringen på Hitra og Frøya.

Butikken til Wurth Orkanger finner du i Grønørveien 19, nå bedre kjent som Kuben. Her finner du faktisk ikke mer enn to butikkmedarbeidere, men langs veien, på hver sine fire hjul, kan du også møte fire andre utselgere, enten på tur til Oppdal, Kyrksæterøra, Agdenes eller Hitra og Frøya.


Totalleverandør: Wurth leverer alt innen forbruksmateriell til håndverkere i Norge. Her finner du blant annet håndverktøy, kjemi, festemidler, arbeidsklær, sko, HMS og hydraulikk.

Butikken holder til på den øst-vestlige siden av Kuben, hvor ombyggingen har foregått, og det er ikke til å stikke under en stol at det har vært utfordrende til tider. Daglig leder Tom André Rønning forteller likevel at de har løst det med sine egne, kreative metoder.


«Vi har sneket folk inn både inngangsdøra og gjennom porten i vareleveringa», forteller han.

Tilpasningsdyktige: Det har til tider vært mye ombygging ved inngangsdøra til Wurth, men heldigvis har de en egen port til varelevering på den vestlige siden av bygget.

Tom understreker at det har vært verdt det, og at ombyggingen fører til det bedre.

Wurth har holdt til i bygget siden 2008, da på den nord-østlige delen. Etter hvert meldte behovet for noe større seg, og i stedet for å finne noe annet på industriområdet, flyttet de hele butikken til nåværende lokale for to år siden.


Større lokaler: I 2020 flyttet Wurth inn i større lokaler i det vi nå kjenner som Kuben.
«Vi vil være der kunden er», sier Tom.

Han beskriver den nye fasaden som stilren og «forseggjort», og tror det vil ha en positiv påvirkning – at bygget vil fremstå bedre.


«Det har sett litt falleferdig ut, så en facelift skader ikke», forteller han.

Tom syns Wurth har blitt inkludert i prosessen, med fortløpende informasjon om fremgang og tidsperspektiv. De forsinkelsene som har oppstått har vært forårsaket av ytre faktorer, noe han selv sier ikke kan overstyres. Nå gleder han seg til det ferdige resultatet.


«Det blir som et senter folk søker mer mot, mer innbydende», avslutter han.

Rødt: Hele lokalet er innredet med rødt inventar, som gjenspeiler den røde profilen til Wurth.

Comments


bottom of page