top of page

7 grunner til hvorfor du bør kjøpe tomt

Å bygge sitt eget hjem er en drøm for mange, men det er også en stor investering som krever nøye planlegging og vurdering. Spørsmålet mange stiller seg er: "Når er det beste tidspunktet å bygge bolig?" Her er noen grunner til at nå er et ypperlig tidspunkt å bygge ditt drømmehjem på Lysthusflata.

 

 

1. Skreddersydd etter dine behov

En av de største fordelene med å bygge selv, er muligheten til å skreddersy boligen etter dine ønsker og behov. Enten det er et moderne kjøkken, romslig bad, stor hage eller andre fasiliteter og løsninger, er det du som bestemmer.

 

2. Lavere vedlikeholdskostnader

Nybygde boliger krever mindre vedlikehold enn eldre boliger. Moderne byggematerialer og teknikker betyr færre reparasjoner og oppgraderinger de første årene. Altså får du en bekymringsfri hverdag, med mer tid til ting du liker å gjøre.


 

Nordbohus Orkland har valgt ut fem ulike boliger som passer perfekt til boligtomtene på Lysthusflata. Boligene er hentet fra Nordbohus huskatalog, hvor du også finner massevis av andre alternativer.

 

3. Energibesparende løsninger

Nybygg i dag er mer energieffektive enn eldre boliger, takket være moderne byggestandarder og teknologi. Dette betyr lavere strømregninger og et mer miljøvennlig hjem. Investering i en energieffektiv bolig på Lysthusflata gir deg både økonomiske besparelser og et mindre klimaavtrykk.

 

4. Fremtidig verdistigning

Selv om markedet har opplevd prisøkninger, er eiendom fortsatt en solid investering. I likhet med Joplassen, som sto tomt for bare 10 år siden og nå er et attraktivt område, har også Lysthusflata potensialet til å bli et sted hvor eiendommene øker i verdi over tid. Ved å bygge nytt nå, kan du dra nytte av den langsiktige verdistigningen i området.

 


5. Sunnere innemiljø

Nye boliger bygges med vekt på godt innemiljø, noe som inkluderer bedre ventilasjon og bruk av materialer som avgir færre skadelige stoffer. Dette kan ha en positiv innvirkning på helsen til deg og din familie.

 

6. Bedre finansieringsløsninger

Selv om rentene har økt, finnes det gode finansieringsløsninger tilgjengelig for nybygg. Flere banker tilbyr spesialtilpassede låneprodukter for boligbygging som kan gjøre økonomien mer forutsigbar. Velger du miljøvennlige og energibesparende løsninger til ditt nye hjem på Lysthusflata, har du dessuten mulighet til å søke om grønt boliglån gjennom SpareBank 1.

 

7. Attraktive tomter på Lysthusflata

Lysthusflata tilbyr flotte, ferdig opparbeidede tomter i naturskjønne omgivelser, samtidig som du har nærhet til nødvendige fasiliteter. Området er perfekt for deg som ønsker en rolig og trygg beliggenhet med god infrastruktur. Ved å kjøpe tomt her får du en unik mulighet til å bygge drømmeboligen i et attraktivt og voksende område.

 


Ta kontakt for mer informasjon om tilgjengelige tomter og hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmehjem.

Comments


bottom of page