top of page

Roen i en hektisk hverdag – fra Trondheim til Orkanger

Det var ikke bare den fantastiske utsikten som fikk Hilde Sveli og Jan Egil Ludvigsen til å bygge hus på toppen av Orkanger. Det var også...

Flotte utsiktstomter på Orkanger, ca 30 min fra Trondheim.

Lysthusflata - plassen for deg som ønsker:

Orkangers brede utvalg av fasiliteter

Natur, friluft og  turmuligheter rett utom døra

Ferdig opparbeidet tomt  på Lysthusflata

Kort vei til storbyen Trondheim

I nabolaget

Se Lysthusflata sin fulle nabolagsprofil.

Naturen som

nærmeste nabo.

Flytt inn. Pust ut. Og ta turen til:

Ulvåsen

5 min

Boligfeltet Lysthusflata ligger langs Ulvåsvegen, som etter to små kilometer ender ved Ulvåshytta – selve kjernen i Ulvåsmarka.

Få svar på det du lurer på

Hvordan bidrar Lysthusflata til bærekraftig og miljøvennlig utvikling?

+

Gjennom lokal massehåndtering ved utarbeidelse av tomtene på Lysthusflata, har transport og miljøpåvirkning blitt kraftig redusert. Med et midlertidig lokalt gjenvinningsanlegg til bearbeiding og gjenbruk av masser som fjell og jord, har over 53.000 tonn blitt knust eller kvernet på området. Det er en besparelse på 7860 turer tur/retur gjenvinningsanlegget på Orkanger, som tilsvarer over 50 ganger tur/retur Trondheim-Oslo eller to ganger tur/retur Cape Town.


Dette tiltaket, sammen med oppmuntring til bærekraftige løsninger og miljøvennlig infrastruktur, underbygger vårt engasjement for en grønnere livsstil i boligfeltet.

Kan jeg tilpasse design og arkitektur av min bolig etter egne ønsker?

+

Ja, på Lysthusflata står du helt fritt til å tilpasse design og arkitektur av din bolig etter eget behov og ønske. Dette sikrer at ditt nye hjem reflekterer din personlige stil.

Er det byggeklausul på tomtene?

+

Nei, det er ingen byggeklausul på tomtene på Lysthusflata. Dette betyr at du har friheten til å velge din egen byggepartner og realisere din drømmebolig akkurat slik du ønsker.

Når kan jeg starte byggingen?

+

Du kan starte byggingen allerede våren 2024. Tomtene leveres med nødvendig infrastruktur som vei, vann, avløp, elektrisitet og bredbånd, helt fram til tomtegrensen. Resterende arbeid, som tilpasning av tomten, skjer i samarbeid med deg for å sikre at alt blir som du ønsker.

Har alle tomtene utsikt?

+

Ja, de fleste tomtene på Lysthusflata byr på en fantastisk utsikt. Her kan du nyte synet av Trollheimen i sør og Orkanger og sjøen i vest, rett fra din egen bolig.

Er hele tomta opparbeidet?

+

Tomtene på Lysthusflata leveres grovplanert med grunnleggende infrastruktur som vei, vann, avløp, elektrisitet og bredbånd. Du har videre full frihet til å forme tomten slik du ønsker,  som valg av beplantning, landskapsdesign og andre personlige preg som gjør tomten unik for deg.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt? Ta kontakt med en av våre meglere.

Lysthusflata_steiendom_vinter_web-6.jpg

Bli kjent med Orkanger,

en by med mye å by på

bare få minutter unna.

Realisér drømmen med nøkkelklare boliger

Nordbohus Orkland har valgt ut de perfekte tomtene for fire av sine husmodeller på Lysthusflata. La deg inspirere - du bestemmer helt selv hvilken modell og tomt du vil ha.

Lysthusflata_steiendom_vinter_web.jpg

Flotte tomter med utsikt helt til Trollheimen i sør og sjøen i vest!

Etter flere år med omfattende planlegging, går nå startskuddet for Orklands største eneboligfelt på 45 år.

 

Tomtefeltet ligger over Joplassen og har en fantastisk beliggenhet på toppen av Orkanger. Her blir det mulig å bygge din eneboligdrøm med utsikt ned til Orkanger i vest og helt til Trollheimen i sør. Når området er ferdig vil det bestå av en variert miks av eneboliger, og mer konsenterert småhusbebyggelse – alt i familievennlige omgivelser.

 

Tomtene vil ha variabel størrelse fra 612 til 1483 m2, og brorparten av tomtene vil by på en nydelig utsikt.

Grønt boliglån

Gjennom Sparebank 1 får du tilgang på grønt boliglån dersom du velger miljøvennlige og energibesparende løsninger til ditt nye hjem.

Fleksibelt og forutsigbart

Du får en byggeklar tomt med frihet til å gjøre egne tilpasninger. Orkla Mardahl AS utfører alt av grunn- og utomhusarbeid, hvor 10% er inkludert i tomteprisen.

Moderne og miljøvennlig

Sirkulærøkonomisk tankegang og lokal massehåndtering. Vi gjenvinner 95% av massene i arbeidet med tomtene.

Beliggenhet

Meld interesse

Kontakt

Kontaktpersoner

EiendomsMegler1.png
bottom of page