top of page

Med SpareBank 1 SMN kan du føle deg trygg i byggeprosjektet på Lysthusflata

Med økte kostnader og svingninger i markedet, kan det å være byggherre på eget byggeprosjekt oppleves som usikkert. Derfor har S&T Eiendom og SpareBank 1 SMN sammen sett på finansieringsløsninger som gir deg større trygghet.Bygger du bolig på Lysthusflata har du som kunde i SpareBank 1 SMN tilgang på både gunstige finansieringsløsninger, rådgivning og bistand før, under og etter at boligen er ferdig.


Lysthusflata-finansiering

For å stabilisere og redusere utgifter i gjennomføringsfasen tilbyr vi et grønt byggelån 1 prosentpoeng rabatt. Les mer om byggelån her.Rådgiving og byggelånsspesialister

Ved ønske og behov vil en lokal rådgiver fra SpareBank 1 SMN på Orkanger bistå gjennom hele prosessen. I tillegg får du tilgang på byggelånsspesialister som bistår med tett oppfølging hele veien. Eksempler på hva du kan få bistand på:


  • Sparring om dokumentasjonskrav

  • Oppfølging av byggelånsfaktura mot budsjett

  • Rådgiving om grønne tiltak som kan utløse ENOVA-støtte

  • Budsjettering av prosjektet

  • Løpende oppfølging av utbetalinger og kontroll på budsjett

  • Bistand til å kunne ta smarte og energieffektive valg for boligen gjennom kontakt med energirådgiver


For at banken skal kunne vurdere saken og ta høyde for eventuell risiko/usikkerhetsmomenter er det viktig at du involverer oss i god tid før kontrakten på boligen signeres.


Foto: SpareBank 1 SMN

Langsiktig finansiering av boliglånet

Når boligen står ferdig og byggelånet endres til et boliglån tilbys du rente lik grønt førstehjemslån (uavhengig om dette er din første bolig, eller du har bolig fra før.) Dagens rente (pr. september 2022) er 2,84 %. Renter og betingelser er til enhver tid oppdatert her.

Priseksempel: Nom. rente 4,19 %. Eff. rente 4,35 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 1.250.048. Totalt kr 3.250.048. Priseksemplet gjelder grønt førstehjemslån.


Sparebetingelser

Når det gjelder sparing vil både kortsiktige og langsiktige behov ivaretas gjennom gode sparebetingelser. Som kunde vil banken bistå deg med å finne løsninger tilpasset nettopp dine ønsker og behov.Comments


bottom of page