top of page

Hei Kompis!

Torsdag 24. november åpnet Kompis dørene på Rømmetunet – en kul og ujålete familierestaurant som ofte er lokalisert på litt utradisjonelle steder. Akkurat som Orkanger.


Kompis er et spisested for hvermannsen, et tillokkende pauserom mens du utforsker resten av byen. For du trodde kanskje Kompis kun serverer burger? Tro om igjen. Med både grilla burger, italiensk pizza, milkshakes, fries og andre godsaker på menyen faller nok restauranten i smak hos de fleste.For Orkanger er kanskje ikke blant Norges største byer, men den er uten tvil en av de mest innholdsrike. I sentrumsgata fra Tverradkomsten i sør til Trondheimsveien i nord finner vi nesten 60 virksomheter med ansatte som jobber fullt og fast for å gjøre byen til en attraktiv småby.


I sentrum har du faktisk tilgang på det aller meste, enten det er mat på bordet, helsesjekk eller en etterlengtet time hos hudpleieren. Her finner du både klær, interiør, husflid, briller, blomster og dagligvarer, tjenester innen helse, velvære, jus, eiendom, bank, forsikring, elektro, bygg og VVS. I tillegg til flere kaféer og spisesteder.


Med et av Norges flotteste badeanlegg, stor idrettspark, to kjøpesenter, hotell og kino, samt en elvepromenade som knytter byen sammen er det fint å være på Orkanger. Til og med de firbente kan behandles for stort og smått. Med siste etablering har vi også hele fire Bitastadkonsepter i byen: Big Bite, Jordbærpikene, Sabrura og nå Kompis.Men det er ingen selvfølge at vi har et levende sentrum – liv skapes tross alt av folk. Og nettopp derfor jobber vi for å gjøre sentrum mer tilgjengelig, både for deg som privatperson, men også bedriftene rundt oss. Slik at du enkelt får unnagjort gjøremål hvor tiden kanskje ikke strekker til. Som å stikke til tannlegen, stusse luggen hos frisøren, drikke kaffe med en venn, eller selvfølgelig - nyte et deilig Kompismåltid.Og du? Det er fortsatt noen ledige leiligheter i blokk B og blokk E på Rømmetunet.Comments


bottom of page