top of page
Kart-sort.jpg

Rømmetunet

Bli med på visning i en ny visningsleilighet på Rømmetunet, tirsdag 20. februar kl. 17-18

Helt ny leilighet innflytningsklar i 2024

Byggetrinn E ferdigstilles i disse dager, og i den anledning har vi stylet denne 
4-roms leiligheten.

Kvalitetskjøkken fra Fossline, 3 soverom, delikate farger og sentralvarme - her er det plass til et godt liv, midt i sentrum av Orkanger.

Steiendom_visningsleilighet_h0106_web-11.jpg

Velkommen hjem til Rømmetunet


Mange ønsker seg en topp moderne leilighet – kun en spasertur fra «alt». Salgsuksessen Rømmetunet byr på det – og veldig mye mer.

Nøkkelen til egen bolig

Nå blir det enklere å kjøpe bolig for deg som er TOBB-medlem.
 

Med TOBB Deleie gir TOBB i samarbeid med Coo flere mulighet til å bli eier av egen bolig. Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen som skal til for å kjøpe bolig? Da er du i målgruppen for denne boligkjøpsmodellen.

Fordelen med TOBB Deleie er at du kan kjøpe en andel av en bolig, som igjen gjør at du reduserer kravet til egenkapital. 

Finn din plass på Rømmetunet


Med jevnt godt salg er det kun få leiligheter ledig i bygg E. Men med nytt bygg for salg er det fortsatt plass til deg i dette ettertraktede boligprosjektet på Orkanger.

 

Byggetrinn F er lansert, og vi gleder oss over å presentere 24 nye leiligheter – alle med moderne kvaliteter du vil sette pris på.

Meld din interesse i dag og ta det første skrittet mot å realisere drømmen om helt ny leilighet med din personlige plass.

Ønsker du å bli mer kjent med de nye leilighetene på Rømmetunet?

 

EiendomsMegler 1 har kontor i bygg C på Rømmetunet, og møter deg gjerne for en uforpliktende gjennomgang av prosjektet. Ta direkte kontakt med megler eller benytt påmeldingslenke under, så tar vi kontakt for å avtale tidspunkt.

Kvaliteter du vil sette pris på


  • Sentralt plassert i hjertet av Orkanger sentrum.

  • Tett på tilbud, aktiviteter, arrangement, butikker og servicefunksjoner.

  • Gjennomgående god standard og gode planløsninger.

  • Parkeringskjeller med heis.

  • Størrelser fra 43-88 kvm BRA.

Nye krav til materialer og byggemetoder gir bedre inneklima og forutsigbare bokostnader


Dette er med på å gi leiligheten din bedre inneklima, bedre isolasjon og generelt høyere kvaliteter. Gode energiløsninger er bra for både miljøet og lommeboken. Dagens forskrifter og standarder gjør at du ikke trenger å bekymre deg for kalde vintre og høye strømpriser. Her slipper du også å tenke på oppussing. Rømmetunet tilbyr en moderne leilighet som gir en trygg og forutsigbar hverdag i et idyllisk og grønt nabolag – og veldig mye mer.

Din egen personlige stil


Kjøper du bolig tidlig i byggeprosessen får du større muligheter til å sette ditt eget personlige preg på boligen ved å gjøre innredningsvalg på blant annet gulv, bad og kjøkken.

Boligvelger

Galleri