top of page
Plass_steiendom_sommer23_web-9.jpg

Orkanger sentrum –shopping med komfort 

Med sin sjarmerende småbystemning, tilbyr Orkanger et praktisk og lettvint shopping- og sentrumsmiljø med to store Amfi-kjøpesenter, egen sentrumsgate og mangfoldige spisesteder. Selv om Orkanger ikke matcher Trondheims omfattende utvalg, er det nok å finne her for de som søker en mer avslappet opplevelse. 

Smilende kvinne bak kassen på kjøpesenteret Amfi Orkanger

Shopping på Orkanger

I motsetning til Trondheims omfattende shoppingsområder, byr Orkanger på en roligere og mer oversiktlig shoppingopplevelse – samlet i sentrum av byen. I gjennomsnitt kommer 10.000 daglig besøkende til Orkanger, som faktisk har 10 % mer handel enn Trondheim og hele 31 % høyere enn landssnittet, basert på befolkningen. 

På byens to kjøpesentrene finner du et bredt spekter av butikker innenfor de fleste kategorier, fra kjente kjeder som H&M, Dressmann, Normal, Clas Ohlson, Vinmonopolet og Intersport til lokale spesialforretninger. 

Dronebilde av kjøpesenteret Amfi Orkanger-151.jpg

Søker du mote, livsstil, hobby og det hverdagslige, finner du det meste på Amfi Orkanger. Er det derimot hus, hjem og fritidsaktivitet som står på agendaen, er kanskje Amfi Oti rette sted å begynne. I tillegg fungerer begge kjøpesentrene som sosiale møtepunkt hvor folk kan nyte en kaffe, møte venner, eller bare ta inn den avslappede atmosfæren. Sammen med de sjarmerende butikkene og tjenestetilbudene langs sentrumsgata, tilbyr Orkanger et variert utvalg som dekker dagligdagse behov og mer. 

Dronebilde av Amfi Oti
Ungt par sitter utenfor café i Orkanger sentrumen sommerdag

Spisesteder

Trøndelag er ikke kjent for det beste været, men en riktig fin sommerdag yrer det av liv i sentrumsgata. Her kan du nyte en deilig lunsj, titte innom de ulike butikkene, teste en ny frisyre eller bare vandre langs gatene. Og skulle været plutselig snu, er veien kort til nærmeste Amfi-senter. 

Når det gjelder mat, tilbyr Orkanger et koselig utvalg av spisesteder som passer ulike preferanser og anledninger. Fra enkel og rask hurtigmat til hyggelige kafeer og spennende restauranter. Kjøp med en sub fra Big Bite på farten, nyt en deilig lunsj på Jordbærpikene eller kast deg over sushibuffeten på Sabrura. Kanskje vil du sjekke ut lokale skatter som Restaurant Ministeren ved Bårdshaug Herregård, Damphuset, O75 eller Solruns Heimlaga? Selv om utvalget ikke er like bredt som i Trondheim, har Orkanger sin egen unike sjarm og kvalitet som gjør matopplevelsene her spesielle. 

Sushibuffet på restauranten Sabrura
Tre kvinner sitter på café og prater

Er det én ting som er sikkert, så finner du det du trenger på Orkanger. Du må bare lete litt mer innimellom. 

 

Tips: Sjekk ut VisitOrkland for flere tips til mat og drikke, eller andre attraksjoner i området. 

Våre prosjekter på Orkanger

Lysthusflata_steiendom_vinter_web-6.jpg

Bli kjent med Orkanger,

en by med mye å by på.

bottom of page